9 remek Bitcoin zene!

Tudtátok, hogy van már a youtubeon egy csomó szám ami a Bitcoinról szól ? Talán! Mindenesetre álljon itt egy kis gyűjtemény ezekből rövid értékeléssel 🙂

1.Első egy csodálatos szerelmi nóta a Bitcoinhoz. Stílusa bevallottan „Taylor Swift”, a lány szép hangon énekel szépeket a szerelméről, a Bitcoinról, illetve a rejtélyes Nakamatóról. A Bitcoint a videóklipben egy fekete csávó személyesíti meg, ami elég vicces, érdemes meghallgatni, megnézni! A videón van felirat is angolul, illetve az egész szöveg elérhető a leírásban, szóval duplán jó.

2. Ha jól látom ebben a dalban is ugyanez a csajszi van. A videóklip arról szól, hogy a Bitcoin fan után lány után hajt egy wall street-i ficsúr, aki olyan halál ciki dolgokat művel mint VISA kártyával akar fizetni, miközben a csaj Teslat vesz Bitcoinert és a Centrál Parkban nyit Bitcoin bányát. Persze, hogy nem kell neki a bankár gyerek, hisz tök égő. A végén aztán happy end van, remek, bár nem teljesen miért talán mert egy Bitcoint ATM-et találtak?:) Egyébként a lányt Naomi Brockwellnek hívják és van egy csomó youtube videó a csatornáján Bitcoin témában.

3. A következő szám kicsit hamiskás, kcisit gagyi, de több értéke is van! A dallam egy híres Selena Gomez számból van, a nagy feliratos szöveg remek, a feltöltés ideje pedig 2012! Tehát bőven még az igazi láz előtt, ezért külön respekt neki és itt a helye! Hallgassátok!

4. Cuki gitáros csajszi dalol élőben a Bitcoinról a parkban. Király 🙂

5.

5. A sok csajszi után – egyébként meglepően sok lány dalolgat a youtubeon Bitcoinról szerelmesen, úgy látszik tényleg sexi 🙂 – jöjjön egy pasi. Remek kis nótát tett össze az Amerikában oly népszerű country zene dallamaira. A videója alatt a szöveg is olvasható.

6. Na végre egy a rap zene kedvelőinek, király zúzás a szám BITCOINS GONNA KNOCK YOU OUT! 🙂 Zsír! Fel lehet csavarni a hangerőt és megismertetni a szomszéddal a lényeget!

7. Egy laza 40 év körüli kanadai csávóka nyomja a szöveget, nem egy óriási durranás de vannak jó részei és videóklipje is van. Egy youtube kommentelő szerint ő a második legjobb kanadai rapper, ezen besírtam 🙂

8. Na még végére még egy egész jó rap, illetve ez se rossz.

9. A következő szám döbbenet, de majdnem egymillió megtekintése van. Egy öreg faszi meg egy állatjó ázsiai csajszi ugrál benne. Lehet az egésznek nincs is köze a Bitcoinhoz, de tökmindegy 😀 Na, jobban megnéztem mi is ez, az öreg faszi tényleg BITCOIN néven zenélget és gyárt ilyen sexi videóklipeket. Lol, micsoda élet! Lehet, hogy a csávói pár éve vett Bitcoint és most a millióiból bomba csajokra költ? Hát bárhogy is, jól teszi! 🙂 Itt a youtube csatornája. Ez a száma is rettenetesen beteg itt, óriási a szövege 😀

Most így ennyi, remélem legalább valamelyik szám tetszett 🙂

Ha valami fontos lemaradt, vagy van már magyar zene a Bitcoinról jöhet kommentbe!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.