A kripto-kommentelők 6 típusa

Összeszedtem nektek pár pontban, hogy milyen típusú emberkékkel lehet találkozni a kriptó facebook csoportokban. Senki nem vegye magára, just for fun! 😀

1. Akinek fogalma sincs mit akar
Aki megkérdezi, hogy milyen Shitcoint érdemes lenne befektetni hosszútávra. De azért érdekelné a középtáv is. De tulajdonképpen az is nagyszerű lenne, ha valaki megmondaná mit vegyen ma, hogy holnap kétszer annyi pénze legyen. Külön állatfaja az ilyeneknek akik többezer dollárt akarnak befektetni, ezt nyomatékosan aláhúzzák, és kéri, hogy javasoljanak neki Shitcoinokat meg persze %-os arányokat. Előfordul, hogy a válaszok közt van, hogy kijön a 100% Úgy mint 50% BTC, 20% ETH, 20% LTC, 10% NEO, 10% OMG. Ja, így nem.

2.A hírvivő és a jós
Ha mondjuk eléri a Bitcoint 10.000 dolcsit, ő lesz az első aki kiposztolja. Szinte minden esetben valami ronda színes háttérrel, betűvel, hogy mégtöbben lássák, hogy ő mennyire látta amit mindenki lát. Ők azok is, ha bármilyen Shitcoin kilő 10%-al már beírják, hogy shitcoin to the moon és lambo. Akik hosszasan elemzik valamilyen nagyszerű shitcoin fényes jövőjét. Sokszor már holnaputánra. A legrosszabb fajta az, aki angol nyelvterületen hozzáteszi a legvégére, hogy „thank me later”. Javasolt az ilyen userek tiltása.

A cikktől független szomorú-vicces kép

3.Az aggodalmaskodó, okoskodó
Sokan vannak ebben a csoprotban is. Leesik 5%-al egy Shitcoin ára? Azonnal megkérdezi, hogy mi az oka! Felmegy valaminek az ára? Ugyanez, miért, milyen hírről marad ő le? Vagy eszébe jut bármi nagyszerű gondolat a zuhany alatt, valami egészen világmegváltó gondolat vagy kérdés a kriptókról és azt megosztja a nagyérdeművel. Van egy egészen egyszerű rajtakapása az ilyen posztoknak, kommenteknek: ha BÁRKI, BÁRMIT ír amiben megtalálható a gondolkodó kis ostoba ikon abban 100%-ig biztos lehetsz, hogy az egy baromság. Kivétel nélkül. Ez egyébként a kripto világon kívüli hozzászólásokra is tökéletesen igaz.

4.Az utólag baromi okosak
Most, hogy egekben van a Bitcoin tele vannak a fórumok a rettentő okosakkal, akik mindezt előre megmondták. Csak keressétek vissza! Én megmondtam, senki nem mondta meg, én mondtam meg. Igazi zsenik.

5.A beköszőnő, nagyon utánanéző, majd ostobaságokat kérdező
Ez az a típus aki szépen köszön a fórumban, azzal kezdi, hogy ő kezdő. Majd az rész jön, hogy őt nagyon érdekli a kriptók világa, de ha ez nem, az biztos jön, hogy ő hónapok óta olvas, utánajár, kutat, és most akkor ő belevágna! (Az olvasó meg közben mosolyog, hogy hónapokkal ezelőtt megtehetted volna ugyanezt fele ennyi pénzért érdemes volt ennyit rágódni.) Majd miután ezeket szépen így leírta kérdez valami olyat, amit nem hónapok de percek utánaolvasásával meg lehetett volna tudni. „Hol vegyek Bitcoint?” Vagy egyszerűen csak egy kis utánaolvasás után nyilvánvaló lenne, hogy a kérdés butaság. „Mit gondoltok mennyi lesz az ára Karácsonyra?”

6.A mindig a legjobbat kereső
Naponta többször olvashatjuk a nagy kérdéseket: melyik a legjobb desktop wallet? Melyik a legjobb hardware wallet? Melyik a legjobb exchange? És így tovább és így tovább. Ő a LEGJOBBAT keresi, nem ám valami szart válaszoljanak neki! Az biztos, hogy eszébe sem jut, ha lenne LEGJOBB akkor mindenki azt használná. De így legalább a kérdésére kap négy különböző választ, és semmivel sincs előrébb.

u.i.: Ja, és emberek! Az ijesztő az pontos j! De tényleg!!!!

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.