2018 szelleme visszatért, a kapzsiság mindenek felett

Több mint három év HODL után a Bitcoin úgy gondolta, hogy akkor megy egy nagyot, és a 40-ezret is áttörte. Végre!

Hátra is dőlhetnénk, végre sikerült. De nem. Ugyanaz történik mint 2017-2018-ban. Nekünk ez nem elég, semmi sem elég. Nyomjuk! ICO to the moon! PUMP!

Tele vannak a crypto csoportok egy két hetes újoncokkal. Három év alatt nem nőttek annyit a csoportok, mint az utóbbi egy-két hónapban. És ezek az újoncok pont ugyanazt hiszik, mint mi hittünk az ócska ICOk idején, hogy most felugranak valami hype vonatra, és milliomosként leszállnak. Hát nem ez lesz.

Az emberek agya elborul, és naponta 200%-okat vizionálnak shitcoinokon. Egymást hergelik a csoportokban, hogy mi mekkorát fog ugrani és mikor.

Ezek azonban nem tények, ezek vágyak

Előre megmondják a csoportok, hogy majd dump lesz. Ti ezt komolyan elhiszitek? Kik, mik, milyen csoportok? A twitteren már van vagy száz „WallStreetPump” klón csoport. Pillanatok alatt rárepültek a csalók, a scammerek az egészre, fenik a késüket a frissen érkezettekre, és pillanatok alatt le fogják mészárolni őket. Legyünk már észnél egy picit!

Egy alapjában véve tök jó dologból – kicsit megszívatni a wall street-i okosakat átalakult az egész abba, hogy a kapzsiság és a csalás ült tor megint. Senkit nem érdekel, hogy milyen fejlesztések vannak a BTC láncon, az ETH-n, hogy hogyan lehetne egy új, jobb pénzügyi világ. Mindenki, ismét, leszarja az egészet, a decentralizációt, a köcsög bankokat, az egész crypto világ mögötti elveket. Marad a PÉNZ! Marad a haszon. Másnak.

Nekem is sikerülni fog!

Nem, nem fog
Sárgával bejelöltem ahol Te fogsz vásárolni

XRP, DOGE, POT – valami felugrik már egy picit, már megy az izgalom, hogy PUMP és vásárolnak be az emberek. A viccből, a kacagásból kapzsiság és ostobaság lett, már megint. Sehol nincsenek az elvek, az érvek, csak ócska szar pump csoportok hülyítik a frissen érkezetteket, és a régi hülyéket, akik mindig reménykednek valamiben.

Amikor a legnagyobb pumpokat jelentik be, akkor kell mindent eladni és menekülni.

Óriásit fog 10-ből 9 ember bukni, pont mint 2017-2018 ICO vérrel áztatott vérzivataros hónapjaiban. Nem, nem te leszel az az egy aki nem fog bukni, ebben biztos lehetsz.

Nyugodjatok már meg. Teljesen értelmetlen állandóan a grafikont nézni és minden szar hype vonatra felugrani.

Szakadjatok már le egy kicsit a grafikonokról, a szar kamu csoportok követéséről. Olvassatok. Nézzetek meg egy filmet. Éljetek. Teljesen beteg ami mostanában folyik. Súlyosan meg fogtok égni, ne tegyétek.

A Bitcoin jó, és szeret titeket. Szerintem vegyétek, tartsátok, és ne szórjátok el minden szarra. Hihetetlen sokan megbánták ezt 2017-2018-ban. Nem maradsz le semmiről, ezt értsd meg! A hypolt Shitcoin1 NEM lesz 2 dollár, a Shitcoin2 sem lesz 50 cent, a Shitcoin3 se lesz 15 dollár. Te NEM fogod tudni jókor megvenni, NEM fogod tudni jókor eladni, újra fogod venni, rosszkor, rosszkor fogod eladni, rosszkor fogsz megint venni, és rosszkor megint eladni, nem fogsz tudni aludni, szar lesz az egész, a gyomrodra fog menni az ostobaságod.

És majd három év múlva a Shitcoin kupacaid romjain azon fogsz keseregni, hogy ó bazmeg, ha mind hagytam volna Bitcoinban, mennyire sokkal jobban jártam volna.

Pont úgy, ahogy a világon több millióan mondták ugyanezt 2017-2018 után. Tízből kilenc egészen biztosan.

Take it easy és HODL. Ne kapj görcsöt, ne pörögj be, nyugodj meg. Ennyi.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.